Obertura del Programa d’Activitats Mediambientals a les Escoles.

Obertura del Programa d’Activitats Mediambientals a les Escoles.

El Consell Comarcal de La Selva anualment ofereix diverses activitats d’educació ambiental adreçades als centres educatius de la comarca. Les activitats que es duen a terme, són una bona eina d’educació per conscienciar i fomentar hàbits entorn la sostenibilitat del planeta i el respecte pel medi. L’objectiu d’aquestes activitats és reforçar la participació dels més petits en aquesta reflexió i facilitar-los...

Obertura del Programa d’Activitats Mediambientals a les Escoles.

El Consell Comarcal de La Selva anualment ofereix diverses activitats d’educació ambiental adreçades als centres educatius de la comarca.

Les activitats que es duen a terme, són una bona eina d’educació per conscienciar i fomentar hàbits entorn la sostenibilitat del planeta i el respecte pel medi. L’objectiu d’aquestes activitats és reforçar la participació dels més petits en aquesta reflexió i facilitar-los eines per contribuir en la tasca d’educar al seu entorn amb els valors que han adquirit.

Enguany, el període d’inscripcions de les activitats mediambientals adreçades als centres educatius compren de l’1 d’octubre i fins al 15 de desembre de 2019.

Feu la vostra reserva